Rreth Nesh!

Kush Jemi?

Operojme në treg me mbi 10 vite eksperiencë duke ofruar shërbim profesional dhe të kualifikuar ne sistemin e automatizimit për porta garazhi, porta automatike rezidenciale dhe industriale si dhe në sisteme parkimi apo akses kontrolli me çip.

Ofrojmë Cilësi dhe Garanci për çdo punë të kryer në fushën e sistemeve automatike të të gjitha llojeve na bën të mundur që të ofrojmë punë cilësore me produkte të markave te çertifikuara, të cilat ofrojnë komfortitet dhe siguri.

Shërbimet Tona

Profesionist në Portat Automatike të Garazhit!

Ne ofrojmë një sërë stilesh dere garazhi apo dere për magazina industriale që i përshtaten çdo shije, dhe ato janë të disponueshme në tre nivele: Ekonomike, Mesatare dhe Superiore.

Portat tona të garazheve me rrula elektrik janë të kontrolluara në distancë dhe janë në dispozicion në një gamë stilesh, dhe secila prej tyre mund të montohet dhe përshtatet në mënyrë efikase dhe profesionale, duke përputhur çdo specifikim që ju mund të keni duke përmbushur standardet me të larta.

Përdorimi i një telekomande do të thotë që nuk duhet të largoheni nga makina juaj për të hapur derën.

Ju mund të hapni garazhin teksa afroheni, parkoni makinën tuaj brenda dhe dilni jashtë dhe mbyllni derën me telekomande ne distance.

Scan the code