Porta Industriale

CILËSI E GARANTUAR

Porta Automatike Dalipi

Ofrohen Porta Automatike për ambjente të ndryshme, banesa private ose industriale. Ofrojmë Cilësi dhe Garanci për çdo punë të kryer pasi eksperienca disa vjeçare në fushën e sistemeve automatike të të gjitha llojeve na bën të mundur që të ofrojmë punë cilësore me produkte të markave te çertifikuara, të cilat ofrojnë komfortitet dhe siguri.

Profesionist në Portat Automatike të Garazhit!

Portat tona të garazheve me rrula elektrik janë të kontrolluara në distancë dhe janë në dispozicion në një gamë stilesh, dhe secila prej tyre mund të montohet dhe përshtatet në mënyrë efikase dhe profesionale, duke përputhur çdo specifikim që ju mund të keni duke përmbushur standardet me të larta. Përdorimi i një telekomandeje do të thotë që nuk duhet të largoheni nga makina juaj për të hapur derën. Ju mund të hapni garazhin teksa afroheni, parkoni makinën tuaj brenda dhe dilni jashtë dhe mbyllni derën me telekomande ne distance.

Ne ofrojmë një sërë stilesh dere garazhi apo dere për magazina industriale që i përshtaten çdo shije, dhe ato janë të disponueshme në tre nivele: Ekonomike, Mesatare dhe Superior. Ne ju shërbejmë kudo që ju ndodheni!

Eksperiencë mbi 10 vite në treg.

Operojme në treg me mbi 10 vite eksperiencë duke ofruar shërbim profesional dhe të kualifikuar ne sistemin e automatizimit për porta garazhi, porta automatike rezidenciale dhe industriale si dhe në sisteme parkimi apo akses kontrolli me çip…

  • CILËSI 99.9% 99.9%
  • KORREKTËSI 99.9% 99.9%
  • SHPEJTËSI 99.9% 99.9%
Scan the code